Τι να κοιτάξεις όταν αγοράζεις φαρμακευτικές συρταριέρες

Σύστημα συρταριέρας φαρμακείου


Πολλοί ιδιοκτήτες φαρμακείων είναι τελείως απροετοίμαστοι όταν πρέπει να επιλέξουν το σύστημα συρταριέρας για το φαρμακείο τους. Εκτός από την αισθητική και την τιμή, άλλες σημαντικές παράμετροι αγνοούνται ή τους δίνεται λίγη σημασία, κυρίως γιατί το μάρκετινγκ οδηγεί τη συζήτηση μακρυά τους. Παρόλα αυτά, πρέπει να τοποθετούνται κάτω από την ίδια ομπρέλα όσο το δυνατόν περισσότερα πλεονεκτήματα. 

Ο αποτελεσματικά κατασκευασμένος φαρμακευτικός εξοπλισμός βασίζεται σε μικρές ποσότητες υλικών για την επίτευξη δομικής αντίστασης, σταθερότητας και αντοχής. Χρησιμοποιώντας τα υλικά σύμφωνα με τις φυσικές τους ιδιότητες οδηγεί σε οικονομία πόρων άρα και χαμηλότερη τιμή. Παρόλα αυτά, σε κάποιο σημείο, το να πετύχεις μία χαμηλότερη τιμή και να ξεπεράσεις το ελάχιστο όριο ασφάλειας απαιτεί έναν αδύνατο συμβιβασμό. Ως γενικός κανόνας, το να τήνεις λίγο περισσότερο προς τη μεριά της ασφάλειας πρέπει να είναι πάντα η εναλλακτική επιλογή όταν δεν είσαι σίγουρος για το φορτίο που πρόκειται να αποθηκεύσεις. Παρόλα αυτά, τα πιο κοινά συστήματα συρταριέρων φαρμακείου φιλοξενούν ελαφρυά προϊόντα, οπότε φόβοι προς αυτή την κατεύθυνση δεν είναι απαραίτητοι. 

Οι φαρμακευτικές συρταριέρες μπορεί να υποστούν φθορά μετά από πολλά χρόνια χρήσης, άρα η προσοχή στον τρόπο που οι επιφάνειες συμπεριφέρονται με το πέρας του χρόνου μπορεί να σώσει πολλά “νεύρα” αργότερα. Όλες οι επενδύσεις μπορούν ξαφνικά να χάσουν τις ικανότητές τους, παρόλο που μερικές απ΄αυτές το κάνουν πιο αργά και με μικρότερη επίδραση στην αξία του φαρμακευτικού εξοπλισμού. Σκέψου το γεγονός ότι θα χρησιμοποιείς αυτό το σύστημα για παραπάνω από μερικά χρόνια, οπότε σχεδίασε νωρίτερα ώστε να αποφύγεις τυχόν απογοητεύσεις. Η ευαισθησία των επιφανειών μπορεί να εμφανιστεί με υψηλές θερμοκρασίες, συγκεκριμένες ουσίες, ή επαφή με σκληρά αντικείμενα. Μερικές αντιμετωπίσεις μπορούν να αυξήσουν το μήκος ζωής των συρταριέρων φαρμακείου, αντιμετωπίζοντας τις ευαισθησίες πριν εμφανιστούν. Οι συρταριέρες του φαρμακείου συχνά χρειάζονται μόνιμη διατήρηση ώστε να διατηρούν τις ιδιότητές τους για μεγαλύτερη περίοδο χρόνου. Ο καθαρισμός και ο συνεχής έλεγχος μπορεί να αναγνωρίσει αδυναμίες σε μερικά προϊόντα που είναι αποθηκευμένα. 

Η εξωτερικά όψη πρέπει να είναι δευτερεύον παράγοντας στην απόφαση για το ποια είναι η καλύτερη λύση για φαρμακευτική συρταριέρα. Καθώς οι μονάδες συρταριέρων φαρμακείου είναι συχνά πίσω από κλειστές πόρτες και μακρυά από τη δημόσια θέα, δεν υπάρχει λόγος να συμμορφώνονται με κανόνες αναλογίας, χρώματος και γενικής αισθητικής. Παρόλα αυτά, αν οι συρταριέρες φαρμακείου ταιριάζουν με το συνολικό ντιζάιν του φαρμακείου σου, μπορείς να πετύχεις ένα πιο λογικό εσωτερικό ντιζάιν που μπορεί να φέρει την ανάλογη επιπρόσθετη αξία. Η ανάπτυξη της ταυτότητας της επιχείρησής σου είναι συχνά μία μακροπρόθεσμη διαδικασία, που απαιτεί μερικά “πίσω-μπρος” βήματα. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να φανταστούν ότι το να έχεις ένα λογότυπο και ταιριαστά χρώματα είναι αρκετό για να δημιουργήσεις μία ταυτότητα. Η ταυτότητα ενός φαρμακείου συχνά χρειάζεται επικύρωση από τους πελάτες του και καλά χρόνια για να πετύχει ωριμότητα. Ναι, οι μονάδες συρταριέρων μπορούν να είναι μέρος της στρατηγικής της εικόνας του φαρμακείου, αλλά είναι συχνά μόνο μία δευτερεύον προσθήκη στο βασικό πλαίσιο της στρατηγικής του μάρκετινγκ. 

Τα συστήματα συρταριέρας βασίζονται στην λειτουργικότητα για να κάνουν την δουλειά ευκολότερη για το προσωπικό που τη χρησιμοποιεί. Η λέιτουργικότητα συνήθως καλύπτει το μέγιστο ύψος στο οποίο το προσωπικό μπορεί να φτάσει ώστε να ανακτήσει φάρμακα από τα συρτάρια, καθώς και το πόσο ενοχλητικό είναι για τις υπόλοιπες δραστηριότητες που θα γίνονται μέσα στο φαρμακείο, όταν ανοίγει τελείως ένα συρτάρι. 

Οι ιδιοκτήτες φαρμακείων πρέπει πάντα να έρχονται σε επαφή με τους εργαζομένους τους πριν αποφασίσουν να αγοράσουν ένα νέα σύστημα συρταριέρας, καθώς είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο δικαίωμα να σχηματίσουν την πραγματική ανάγκη για το φαρμακείο. Παρόλο που οι συρταριέρες φαρμακείου είναι συνήθως μία μικρή επένδυση σε σχέση με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του φαρμακείου, κάνοντας αυτή την επένδυση στη σωστή κατεύθυνση είναι πάντα μία καλή πρακτική. 

Όποια και αν είναι η επιλογή σου όσον αφορά τον νέο εξοπλισμό σου για αποθήκευση, αν επενδύσεις αρκετό χρόνο και προσοχή, θα πάρεις σίγουρα τη σωστή απόφαση που θα σε ικανοποιήσει και βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Εστιάζοντας πιο πάνω από την εικόνα θα σε βοηθήσει σίγουρα να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάτι που θα διατηρήσει την αξία του. Το φαρμακείο σου θα αντιμετωπίσει σίγουρα μία αλλαγή προς το καλύτερο αν αποφασίσεις να προσθέσεις μία νέα συρταριέρα στην ήδη υπάρχοντα συλλογή εξοπλισμού. Επιπλέον συρταριέρες φαρμακείων είναι πάντα καλοδεχούμενες για την αύξηση του συνολικού χώρου αποθήκευσης και για να επιτρέπουν στο φαρμακείο να λειτουργεί περισσότερο πριν χρειαστεί εφόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου